Πολιτική απορρήτου


Στο myfirm αναγνωρίζουμε τη μεγάλη σημασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, θεωρώντας υψίστης σημασίας τη διαφύλαξή τους. Συνεπώς, θα τα διαχειριζόμαστε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό που έχουν συλλεχθεί, έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Σκοπός της παρούσας πολιτικής είναι η γνωστοποίηση σε εσάς των απολύτως απαραίτητων δεδομένων που συλλέγονται κατά την επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για τη διεκπαιρέωση της συναλλαγής μας, αλλά και της ενημέρωσής σας για νέα προϊόντα και προσφορές (εφόσον το επιλέξετε), οπότε και να επιλέξετε ποια θα μοιραστείτε μαζί μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για την ενημέρωσή σας για προσφορές, για νέα προϊόντα και κάθε τι άλλο που σχετίζεται με την λειτουργία και οργάνωση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Ο χρόνος διατήρησής τους καθορίζεται από τον σκοπό που έχουν συλλεγεί και την ισχύουσα νομοθεσία.

Κατά την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χωρίς δηλαδή να έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας, λαμβάνουμε από εσάς προσωπικά δεδομένα, όπως η διεύθυνση IP και ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείτε, χωρίς ωστόσο αυτά να σας ταυτοποιούν.

Στην καταχώρηση παραγγελίας ως επισκέπτης, μας γνωστοποιείται τα απολύτως απαραίτητα και μόνο στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, πλήρη διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, κτλ). Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας, μας γνωστοποιείται το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας, ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας

Στη δημιουργία λογαριασμού, συναινείται να καταχωρήσετε στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα, χώρα, νομό,κτλ), τα οποία είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση του λογαριασμού σας, αλλά και για την παράδοση των παραγγελιών σας.

Στην έκδοση τιμολογίου, μας γνωστοποιείται την επωνυμία της επιχείρησης, το ΑΦΜ, τη ΔΟΥ και το επάγγελμά σας, που χρησιμοποιούνται για την σωστή έκδοση του τιμολογίου αγοράς.

Με την καταχώρηση του e-mail σας στο πεδίο του newsletter, δεσμευόμαστε να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή προσφορών και ενημερώσεων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για την αποστολή της παραγγελία σας, προφανώς δίνουμε τα στοιχεία σας στην εταιρία μεταφορών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παράδοση της παραγγελία σας.

Η ατομική επιχείρηση που ανήκει η ιστοσελίδα myfirm.gr συμμορφώνεται πλήρως με τον Ν. 2472/1997 της Ελλάδας και τον GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διασφαλίζοντας την πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του νέου Κανονισμού.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση για την παρούσα πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@myfirm.gr.

Εάν επιθυμείτε την διαγραφή του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων από τις βάσεις μας (πχ. λογαριασμός χρήστη, εγγραφή στο Newsletter, αρχεία παραγγελιών, κτλ), στείλτε το αίτημα σας με στο: info@myfirm.gr


Προστασία δεδομένων

Το myfirm.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το myfirm.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97, όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Το myfirm.gr δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers, με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών.

Το myfirm.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναπροσαρμόζει την παρούσα Πολιτική, όποτε κρίνει αυτό αναγκαίο, ενώ οι εκάστοτε αλλαγές τίθενται σε ισχύ από την δημόσια εμφάνιση αυτών στον ιστότοπό του.